Breien, naaien, taarten bakken en decoreren, schilderen en papiertechnieken...Noem maar op, ik heb het vast al eens gedaan. Ik doe niets liever dan het maken van nieuwe dingen waar mensen blij van worden. Ik kan er niks aan doen, het is zo leuk!

Na jaren dingen maken voor familie en vrienden wil ik kijken of ik anderen ook blij kan maken. Dus ben ik Made By Simone begonnen, waar ik mijn creaties aan jullie kan laten zien. Als je rondkijkt op de website kom je tassen, babymutsjes, kussens om je huis op te vrolijken en oude meubeltjes tegen die weer een nieuw leven hebben gekregen. En nog veel meer. Klik gerust even rond.

En het meeste is te koop. Als je iets ziet dat je leuk vindt, kijk dan even in de Made By Simone webshop waar je het kunt bestellen en dan zorg ik dat het bezorgd wordt. En kun je niet vinden wat je wilt of wil je het net even iets anders, stuur mij dan een email en dan kan ik kijken of ik het voor je kan maken.

Dus, welkom op mijn website! Kijk rond en heb je vragen, kun je emailen naar shop@madebysimone.com.

Hoe kan ik bestellen?

Op dit moment is de webshop nog onder constructie dus voor nu kun je mij emailen voor het plaatsen van een bestelling. Dan geef ik je informatie over hoe je kunt betalen en de bezorgkosten etc.

Wil je iets speciaal gemaakt?

Dat kan, laat mij weten wat je wilt. Dan kijk ik wat ik kan doen. Als iets al verkocht is, maar je wilt het ook graag hebben, laat het mij weten dan kan ik kijken of ik iets kan maken wat er op lijkt. Alles is handgemaakt en dus uniek. Laat het alsjeblieft weten, dan kan ik kijken of ik je kan helpen. Stuur mij een email en dan kijken we of het lukt.

Maak je alles zelf?

Ja, ik maak alles zelf.

Waar vind ik meer informatie over Made By Simone en komende evenementen?

Je kunt mij volgen met de RSS feed van mijn blog en je kunt mij vinden op Twitter, Facebook en .